Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ophemert

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Ophemert? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Ophemert! Op dit platform vind je diverse tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-ophemert

Een schoonmaakster in Ophemert gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Ophemert inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste heb je steeds meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Ophemert opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op prijs, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige portalen die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Nationalehulpgids.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ophemert

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Ophemert

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Ophemert, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Zennewijnen, Heesselt, Echteld en IJzendoorn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster is er voor alle werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder check je enkele veel voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,90 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei aanbieders in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Ophemert. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €21,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot €18,25 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Ophemert laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Ophemert?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie