Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Echteld

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Echteld? Steeds meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Echteld! Op onze schoonmaakwebsite lees je veel tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Ook delen we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-echteld

Een schoonmaakster in Echteld inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Echteld inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Echteld zoeken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als de opdracht goedgekeurd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en communiceer wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op praktische portalen die daarbij helpen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Neder-Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Echteld

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Echteld

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Echteld, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Ophemert, Zennewijnen, IJzendoorn en Ochten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel delen wij de meest gangbare huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,50 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei schoonmaakondernemers in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Echteld. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,50 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €22,50 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,50 tot €19,50 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, dweilen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Echteld kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Echteld?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie