Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ochten

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Ochten? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Ochten! Op onze schoonmaakwebsite delen wij veel tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Verder delen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-ochten

Een schoonmaakster in Ochten zoeken

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Ochten inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Ochten inhuren

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als de opdracht ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat je precies verwacht. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan handige portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Nationalehulpgids.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Neder-Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ochten

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Ochten

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ochten, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in IJzendoorn, Echteld, Opheusden en Kesteren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het overzicht hieronder verstrekken we de meest voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,30 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Ochten. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €25,00 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, horeca en hotels, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €20,00 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,00 tot +/- €19,75 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die afgewerkt worden: stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Ochten huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere ramen lappen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van het aantal m2, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Ochten?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie