Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker IJzendoorn

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in IJzendoorn? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in IJzendoorn! Op ons portaal verstrekken we handige tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-ijzendoorn

Een schoonmaakster in IJzendoorn vinden

Heb je het erg druk en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in IJzendoorn inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in IJzendoorn zoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp aan huis komt. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op kosten, ervaring en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw aanvraag wederzijds passend is heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is slim om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en vertel wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een goede schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er handige vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Neder-Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht IJzendoorn

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in IJzendoorn

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in IJzendoorn, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Echteld, Ophemert, Ochten en Opheusden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand bieden wij een lijst met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,40 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei schoonmakers in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in IJzendoorn. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen de €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot zo’n €17,50 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: ramen wassen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de vuilnisemmers legen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in IJzendoorn laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld dweilen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in IJzendoorn?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie