Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Westerkwartier

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Westerkwartier? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Westerkwartier! Op dit platform delen wij volop tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bespreken we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-westerkwartier

Een schoonmaakster in Westerkwartier zoeken

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Westerkwartier inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Westerkwartier zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt poetsen. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op tarief, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw verzoek geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een ijverige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan verschillende online zoekmachines die daarbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Westerkwartier.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Westerkwartier

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Westerkwartier

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Westerkwartier, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Assen, Midden-Drenthe, Noordenveld en Noardeast-Fryslân.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bieden wij een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,80 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene organisaties die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Westerkwartier. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Groningen.
 • Tarieven: tussen plus minus €24,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €13,30 tot +/- €17,00 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Westerkwartier laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week hangt af van de grootte van het huis, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Westerkwartier?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie