Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Midden-Drenthe

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Midden-Drenthe? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een goede schoonmaker in Midden-Drenthe! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je nuttige tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bespreken we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €12,60 p/uur.

schoonmaker-zoeken-midden-drenthe

Een schoonmaakster in Midden-Drenthe zoeken

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Midden-Drenthe inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Daarnaast ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Midden-Drenthe vinden

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Filter op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw verzoek passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en communiceer waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een goede schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn verschillende vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Midden-Drenthe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Midden-Drenthe

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Midden-Drenthe

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Midden-Drenthe, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Aa en Hunze, Tynaarlo, Assen en Westerkwartier.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder check je de meest gangbare schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp uit de regio al vanaf €13,50 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte stimuleert een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei dienstverleners in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Midden-Drenthe. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €35,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van horeca en hotels, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €23,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,10 tot zo’n €16,00 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Midden-Drenthe kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van de grootte van het huis, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Midden-Drenthe?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie