Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Aa en Hunze

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Aa en Hunze? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Aa en Hunze! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we handige tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-aa-en-hunze

Een schoonmaakster in Aa en Hunze zoeken

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Aa en Hunze inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Aa en Hunze inhuren

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Filter op kosten, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is verstandig om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een goede schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan nuttige websites die jou helpen zoeken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Aa en Hunze.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Aa en Hunze

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Aa en Hunze

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Aa en Hunze, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Tynaarlo, Stadskanaal, Midden-Drenthe en Assen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het volgende deel check je een overzicht met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,20 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene bedrijven in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Aa en Hunze. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of dakreiniging behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,50 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van kantoren, winkels, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Tarieven: tussen ongeveer €25,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot zo’n €16,50 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale klusjes die de hulp uitvoert: stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Aa en Hunze kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Aa en Hunze?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie