Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schoonloo

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Schoonloo? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een professionele schoonmaker in Schoonloo! Op dit platform lees je praktische tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €12,90 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-schoonloo

Een schoonmaakster in Schoonloo zoeken

Heb je een druk leven en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Schoonloo inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Verder heb je allerlei handige platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Schoonloo vinden

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser aan de slag gaat. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, takenpakket en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is handig om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er nuttige platforms die je hierbij helpen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Aa en Hunze.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schoonloo

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Schoonloo

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Schoonloo, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Grolloo, Vredenheim, Elp en Orvelte.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster is er voor alle werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf vind je een lijst met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Opvouwen van de was.
 • De garage opruimen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,50 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor helpt bij productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere aanbieders die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Schoonloo. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Drenthe.
 • Prijs: tussen de €25,00 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot zo’n €15,25 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Schoonloo kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Schoonloo?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie