Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Velp

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Velp? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een professionele schoonmaker in Velp! Op deze website delen wij handige tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook behandelen we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-velp

Een schoonmaakster in Velp inhuren

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Velp inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Velp inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser komt poetsen. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw inschrijving wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Tegenwoordig zijn er handige webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Care.com: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Rheden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Velp

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Velp

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Velp, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Babberich, Pannerden, Deelen en Wolfheze.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf bieden wij enkele veel voorkomende taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,80 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor draagt bij aan het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Velp. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen plus minus €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot zo’n €19,00 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Velp kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het type woning, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Velp?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie