Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wolfheze

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Wolfheze? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Wolfheze! Op dit platform bieden we handige tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij delen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-wolfheze

Een schoonmaakster in Wolfheze gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Wolfheze inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Wolfheze inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt werken. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en geef aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op handige vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Renkum.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wolfheze

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Wolfheze

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Wolfheze, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Deelen, Velp, Heveadorp en Heelsum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. Hieronder vind je een opsomming met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (lokaal) al voor €12,60 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene schoonmaakondernemers in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Wolfheze. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van kantoren, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €21,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot wel €20,00 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Wolfheze hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Wolfheze?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie