Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heelsum

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Heelsum? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Heelsum! Op ons portaal delen wij nuttige tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-heelsum

Een schoonmaakster in Heelsum zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Heelsum inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Heelsum vergelijken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval de opdracht passend is voor de werknemer heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Renkum.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heelsum

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Heelsum

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Heelsum, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Heveadorp, Wolfheze, Doorwerth en Oosterbeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder vind je enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Het wassen van de kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (lokaal) al vanaf €12,90 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor stimuleert een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Heelsum. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,70 tot €19,25 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Heelsum kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Heelsum?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie