Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Doorwerth

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Doorwerth? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Doorwerth! Op deze pagina ontdek je diverse tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook behandelen we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-doorwerth

Een schoonmaakster in Doorwerth gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Doorwerth inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ten derde zijn er diverse online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Doorwerth vinden

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp aan huis komt. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra de opdracht wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er verschillende applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Marktplaats.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Renkum.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Doorwerth

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Doorwerth

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Doorwerth, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek en Huissen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. Bijgaand tref je een opsomming met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,90 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal dienstverleners in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Doorwerth. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van horeca en hotels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen +/- €21,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €13,10 tot zo’n €16,50 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die opgepakt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, dweilen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Doorwerth hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. het type woning, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Doorwerth?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten liggen tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie