Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Huissen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Huissen? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Huissen! Op deze pagina bekijk je volop tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij behandelen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €12,70 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-huissen

Een schoonmaakster in Huissen gezocht

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Huissen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Verder ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Huissen inhuren

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp komt werken. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke bemiddelaars die jou helpen zoeken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Lingewaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Huissen

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Huissen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Huissen, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Oosterbeek, Doorwerth, De Klomp en Ederveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bieden wij een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,30 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende schoonmakers in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Huissen. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €23,50 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot +/- €19,75 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Huissen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals afstoffen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Huissen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie