Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Klomp

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in De Klomp? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in De Klomp! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je duidelijke tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-de-klomp

Een schoonmaakster in De Klomp gezocht

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in De Klomp inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je steeds meer platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in De Klomp vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser bij je thuis komt. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb je een match.

 5. Kennismaking

  De werkster komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Ede.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Klomp

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in De Klomp

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in De Klomp, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Huissen, Oosterbeek, Ederveen en Lunteren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in jouw huishouden. Hieronder bieden wij een opsomming met huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De garage opruimen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €12,70 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene organisaties in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in De Klomp. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €22,50 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €13,10 tot +/- €16,75 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: stofzuigen, ramen wassen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Tevens kan je afspraken maken over strijken of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in De Klomp kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week ligt aan de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in De Klomp?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie