Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lunteren

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Lunteren? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Lunteren! Op deze pagina verstrekken we diverse tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €12,80 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-lunteren

Een schoonmaakster in Lunteren vinden

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Lunteren inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook zijn er diverse platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Lunteren vinden

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser komt werken. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op tarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Gelukkig zijn er diverse portalen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Ede.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lunteren

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Lunteren

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Lunteren, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Ederveen, De Klomp, Wekerom en Harskamp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel vind je een opsomming met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,20 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Lunteren. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van scholen, kantoren, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen +/- €24,00 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot zo’n €15,00 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Lunteren laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor onder andere het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Lunteren?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie