Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oosterbeek

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Oosterbeek? Meer en meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Oosterbeek! Op schoonmakerzoeken.nl vind je veel tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-oosterbeek

Een schoonmaakster in Oosterbeek vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Oosterbeek inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Oosterbeek opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt schoonmaken. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Marktplaats.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Renkum.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oosterbeek

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Oosterbeek

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Oosterbeek, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Doorwerth, Heelsum, Huissen en De Klomp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder delen wij de meest voorkomende schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Strijken.
 • De was opvouwen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,50 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor heeft effect op het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere aanbieders in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Oosterbeek. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €23,50 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen +/- €24,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot €16,75 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Oosterbeek huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Oosterbeek?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie