Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tynaarlo

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Tynaarlo? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Tynaarlo! Op deze pagina bieden we volop tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-tynaarlo

Een schoonmaakster in Tynaarlo gezocht

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Tynaarlo inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Tynaarlo opzoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt schoonmaken. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in Tynaarlo.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tynaarlo

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Tynaarlo

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Tynaarlo, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Stadskanaal, Westerwolde, Aa en Hunze en Midden-Drenthe.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder vind je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor helpt bij productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse schoonmaakondernemers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Tynaarlo. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €24,50 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Prijs: tussen ongeveer €21,00 en €32,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,60 tot +/- €18,25 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Tynaarlo laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, stofzuigen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het type woning, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Tynaarlo?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie