Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haskerdijken

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Haskerdijken? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Haskerdijken! Op ons portaal verstrekken we volop tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens delen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-haskerdijken

Een schoonmaakster in Haskerdijken vinden

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Haskerdijken inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Haskerdijken vergelijken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw oproep gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Ons advies is om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan speciale applicaties die jou helpen zoeken. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haskerdijken

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Haskerdijken

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Haskerdijken, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Nieuwebrug, Wolvega, Vegelinsoord en Nijehaske.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder check je een overzicht met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,90 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte stimuleert gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal aanbieders in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Haskerdijken. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,50 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, winkels, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen de €23,00 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot +/- €19,75 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of de tuin doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Haskerdijken huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Haskerdijken?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie