Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwegein

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Nieuwegein? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Nieuwegein! Op deze website bieden we nuttige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bieden we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-nieuwegein

Een schoonmaakster in Nieuwegein zoeken

Heb je het erg druk en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Nieuwegein inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Verder heb je steeds meer platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Nieuwegein opzoeken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser bij je thuis komt. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb je jouw helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van handige applicaties die daarbij helpen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Nieuwegein.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwegein

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Nieuwegein

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Nieuwegein, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Woerden, Utrecht, Oudewater en Montfoort.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei klussen in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder verstrekken we een overzicht met schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,70 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Nieuwegein. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Utrecht.
 • Tarief: tussen de €24,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot +/- €18,75 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Nieuwegein kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het exacte aantal uur per week ligt aan de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Nieuwegein?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie