Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Woerden

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Woerden? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Woerden! Op ons portaal bieden we volop tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook delen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-woerden

Een schoonmaakster in Woerden zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Woerden inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Ten derde kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Woerden zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, takenpakket en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw uitnodiging wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. We raden aan om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en geef aan waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er diverse online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Woerden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Woerden

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Woerden

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Woerden, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Utrecht, Stichtse Vecht, Nieuwegein en Oudewater.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bekijk je de meest voorkomende werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Opvouwen van de was.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,10 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere bedrijven in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Woerden. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Tarieven: tussen +/- €23,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,60 tot €15,25 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: dweilen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Woerden huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Woerden?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie