Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Harmelen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Harmelen? Meer en meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Harmelen! Op deze website bekijk je veel tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-harmelen

Een schoonmaakster in Harmelen gezocht

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Harmelen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Harmelen opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals prijs, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Kies verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is slim om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op handige Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Woerden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Harmelen

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Harmelen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Harmelen, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Maarssen, Oud Zuilen, Zegveld en Kamerik.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf check je een overzicht met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,50 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Harmelen. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €24,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Utrecht.
 • Onkosten: tussen de €20,00 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot zo’n €16,25 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of de was doen en opvouwen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Harmelen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Harmelen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus liggen tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie