Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zegveld

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Zegveld? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een professionele schoonmaker in Zegveld! Op deze website ontdek je nuttige tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook delen we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-zegveld

Een schoonmaakster in Zegveld zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Zegveld inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend zijn er diverse speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Zegveld zoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp komt werken. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanmelding wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt aan huis op de overeengekomen datum. We raden aan om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn speciale portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Woerden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zegveld

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Zegveld

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zegveld, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Harmelen, Maarssen, Kamerik en Hekendorp.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
NWSMeije 2943474 MDZegveld
Z&N SchoonmaakbedrijfBroeksloot 523474 HRZegveld
Alem Schoonmaakbedrijf Rob vanMeerkoet 233481 TAHarmelen
Ken Geers EnterprisesSpruit en Bosch 2/B3481 EZHarmelen
Schone Groene Hart ’tBernhardlaan 33481 CAHarmelen
Ravestein FacilityOudegracht 107/BS3511 AGUtrecht
Cirius SchoonmaakbedrijfGraaf van Randwijckstr 63467 PSHekendorp
SupercleanLijsterbesstraat 163465 JSDriebruggen
Güler Allround ServicesDe Duiker 623461 JGLinschoten
Schoonmaakbedrijf De PalmboomMeerndijk 473454 HNDe Meern
Adressen van schoonmaakbedrijven in de buurt van Woerden

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf tref je een overzicht met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was opvouwen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (regionaal) al vanaf €13,00 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor draagt bij aan productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere aanbieders in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Zegveld. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, kantoren, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €25,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot wel €17,50 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Zegveld huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het aantal m2, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Zegveld?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie