Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oud Zuilen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Oud Zuilen? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Oud Zuilen! Op dit platform vind je duidelijke tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Verder vergelijken wij een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €12,90 p/uur.

schoonmaker-zoeken-oud-zuilen

Een schoonmaakster in Oud Zuilen zoeken

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Oud Zuilen inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Oud Zuilen inhuren

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanvraag beantwoord wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Er bestaan nuttige Apps en websites die je hierbij helpen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Stichtse Vecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oud Zuilen

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Oud Zuilen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Oud Zuilen, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Tienhoven, Westbroek, Maarssen en Harmelen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het volgende deel verstrekken we een opsomming met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (regionaal) al voor €12,60 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse bedrijven die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Oud Zuilen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Tarieven: tussen de €20,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €13,50 tot +/- €19,75 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klussen die opgepakt worden: dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Oud Zuilen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor onder andere stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Oud Zuilen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie