Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tienhoven

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Tienhoven? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Tienhoven! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je concrete tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €12,70 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-tienhoven

Een schoonmaakster in Tienhoven vinden

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Tienhoven inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Verder zijn er diverse handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Tienhoven inhuren

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval de opdracht gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is slim om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale applicaties die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Stichtse Vecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tienhoven

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Tienhoven

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Tienhoven, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Westbroek, Breukelen, Oud Zuilen en Maarssen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel bekijk je de meest gangbare klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €13,20 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert fijne en veilige werkplekken en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Tienhoven. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Tarieven: tussen de €22,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot wel €16,50 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Tienhoven huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Tienhoven?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie