Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Midden-Delfland

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Midden-Delfland? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een goede schoonmaker in Midden-Delfland! Op deze pagina delen wij nuttige tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bekijk je hier enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €12,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-midden-delfland

Een schoonmaakster in Midden-Delfland gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Midden-Delfland inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste heb je steeds meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Midden-Delfland vergelijken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en vertel waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Care.com: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Midden-Delfland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Midden-Delfland

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Midden-Delfland

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Midden-Delfland, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Delft en Den Haag.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp huur je in voor de meest gangbare klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel tref je een opsomming met huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,00 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende organisaties die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Midden-Delfland. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van winkels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot zo’n €16,50 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: ramen wassen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Midden-Delfland hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor onder andere het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Midden-Delfland?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €200,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie