Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Delft

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Delft? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Delft! Op ons portaal tref je praktische tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-delft

Een schoonmaakster in Delft gezocht

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Delft inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Delft vinden

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Delft.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Delft

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Delft

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Delft, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Den Haag en Nieuwkoop.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder bekijk je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,90 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor heeft effect op het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Delft. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,50 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van horeca en hotels, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €21,50 en €30,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot zo’n €16,75 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die gedaan worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Delft hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het aantal m2, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Delft?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie