Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Reuver

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Reuver? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Reuver! Op dit platform bekijk je volop tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 p/uur.

schoonmaker-zoeken-reuver

Een schoonmaakster in Reuver inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Reuver inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste heb je steeds meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Reuver zoeken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser aan huis komt. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, takenpakket en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw verzoek geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt aan huis op de afgesproken datum. We raden aan om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een ijverige schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn nuttige webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Beesel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Reuver

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Reuver

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder check je adressen van schoonmaakspecialisten in Reuver, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Horst, Melderslo, Belfeld en Arcen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand tref je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleren wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp uit de regio al voor €12,70 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Reuver. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen +/- €21,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,50 tot zo’n €18,50 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Reuver laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor onder andere afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van het type woning, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Reuver?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie