Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Melderslo

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Melderslo? Steeds meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Melderslo! Op ons portaal tref je diverse tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder behandelen we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier adressen van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €13,30 p/uur.

schoonmaker-zoeken-melderslo

Een schoonmaakster in Melderslo gezocht

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Melderslo inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Als laatste zien wij steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Melderslo vergelijken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op tarief, werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van nuttige vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in Horst aan de Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Melderslo

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Melderslo

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Melderslo, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Hegelsom, Meterik, Horst en Reuver.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. Bijgaand tref je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,30 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte helpt bij het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere schoonmakers in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Melderslo. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen de €22,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot +/- €17,25 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Melderslo hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Melderslo?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie