Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Waterlandkerkje

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Waterlandkerkje? Flink wat Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een professionele schoonmaker in Waterlandkerkje! Op ons portaal bieden we duidelijke tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens delen we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-waterlandkerkje

Een schoonmaakster in Waterlandkerkje inhuren

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Waterlandkerkje inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Verder ontstaan er meer en meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Waterlandkerkje vinden

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op tarief, takenpakket en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw aanmelding beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige portalen die jou helpen zoeken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Care.com: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Sluis.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Waterlandkerkje

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Waterlandkerkje

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Waterlandkerkje, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Sint Kruis, Eede, Aardenburg en Retranchement.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper helpt jou graag met allerlei klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bieden wij de meest voorkomende klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de regio al voor €13,20 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse schoonmakers in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Waterlandkerkje. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zeeland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €20,00 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,80 tot wel €15,25 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: dweilen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Verder kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Waterlandkerkje kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor onder andere dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het aantal m2, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Waterlandkerkje?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Het complete huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie