Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Enspijk

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Enspijk? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Enspijk! Op deze website lees je veel tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bieden we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-enspijk

Een schoonmaakster in Enspijk gezocht

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Enspijk inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Als laatste heb je allerlei platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Enspijk vinden

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er praktische webapplicaties die jou helpen zoeken. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Enspijk

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Enspijk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Enspijk, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Deil, Heukelum, Rumpt en Gellicum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het overzicht hieronder vind je enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al voor €12,60 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Enspijk. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €25,00 en €30,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot zo’n €16,25 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard taken die afgewerkt worden: keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Enspijk hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Enspijk?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie