Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Deil

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Deil? Meer en meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Deil! Op dit platform tref je nuttige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast delen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-deil

Een schoonmaakster in Deil gezocht

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Deil inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Deil vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt poetsen. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Ons advies is om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is best lastig. Er bestaan gebruiksvriendelijke online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Deil

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Deil

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Deil, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Heukelum, Oosterwijk, Enspijk en Rumpt.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand check je een overzicht met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,50 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor helpt bij de productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmakers in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Deil. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen de €20,50 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot wel €16,25 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de was doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Deil hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door de grootte van het huis, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Deil?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie