Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Europoort Rotterdam

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Europoort Rotterdam? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Europoort Rotterdam! Op dit platform bekijk je diverse tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bieden we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-europoort-rotterdam

Een schoonmaakster in Europoort Rotterdam gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Europoort Rotterdam inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Europoort Rotterdam vinden

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw aanmelding wederzijds passend is heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende bemiddelaars die daarbij helpen. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Marktplaats.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Rotterdam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Europoort Rotterdam

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Europoort Rotterdam

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Europoort Rotterdam, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Maasvlakte Rotterdam, Spijkenisse, Botlek Rotterdam en Vondelingenplaat.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het overzicht hieronder check je een lijst met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,30 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende dienstverleners in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Europoort Rotterdam. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van kantoren, horeca en hotels, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,30 tot €20,00 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Verder kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Europoort Rotterdam kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan de grootte van de woning, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Europoort Rotterdam?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven bedragen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie