Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Spijkenisse

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Spijkenisse? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Spijkenisse! Op ons portaal delen wij handige tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-spijkenisse

Een schoonmaakster in Spijkenisse vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Spijkenisse inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder kan je gebruik maken van speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Spijkenisse vinden

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra de opdracht passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is goed om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en vertel wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er handige portalen die je hierbij helpen. Online komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Nissewaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Spijkenisse

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Spijkenisse

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Spijkenisse, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Hekelingen, Geervliet, Maasvlakte Rotterdam en Europoort Rotterdam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder bieden wij de meest voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,20 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor stimuleert een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere organisaties in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Spijkenisse. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €23,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €13,50 tot zo’n €16,50 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Spijkenisse laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Spijkenisse?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie