Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maasvlakte Rotterdam

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Maasvlakte Rotterdam? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Maasvlakte Rotterdam! Op ons portaal lees je duidelijke tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-maasvlakte-rotterdam

Een schoonmaakster in Maasvlakte Rotterdam zoeken

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Maasvlakte Rotterdam inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Maasvlakte Rotterdam zoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals kosten, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw inschrijving ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een bedreven schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er praktische Apps en websites die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Rotterdam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maasvlakte Rotterdam

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Maasvlakte Rotterdam

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Maasvlakte Rotterdam, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Spijkenisse, Hekelingen, Europoort Rotterdam en Botlek Rotterdam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker is er voor alle schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf bekijk je een opsomming met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was wegwerken.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal dienstverleners in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Maasvlakte Rotterdam. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, winkels, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen de €22,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,60 tot +/- €17,00 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Maasvlakte Rotterdam huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Maasvlakte Rotterdam?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie