Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hartwerd

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Hartwerd? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Hartwerd! Op ons portaal vind je concrete tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-hartwerd

Een schoonmaakster in Hartwerd zoeken

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Hartwerd inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend heb je allerlei schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Hartwerd opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Ons advies is om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van handige online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Care.com: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hartwerd

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Hartwerd

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hartwerd, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Burgwerd, Hichtum, Hidaard en Reahûs.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel verstrekken we een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • De garage opruimen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,40 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal bedrijven in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Hartwerd. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen plus minus €22,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot wel €17,25 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Hartwerd kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Hartwerd?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie