Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nissewaard

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Nissewaard? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het vinden van een geschikte schoonmaker in Nissewaard! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je concrete tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-nissewaard

Een schoonmaakster in Nissewaard gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Nissewaard inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Nissewaard inhuren

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt schoonmaken. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, takenpakket en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is goed om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Nissewaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nissewaard

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Nissewaard

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Nissewaard, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Hellevoetsluis, Brielle, Albrandswaard en Maassluis.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder tref je de meest voorkomende huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,20 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte bevordert fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Nissewaard. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van horeca en hotels, winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen de €25,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot wel €17,75 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Nissewaard laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Nissewaard?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie