Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Belfeld

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Belfeld? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ervaren schoonmaker in Belfeld! Op deze pagina bekijk je veel tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-belfeld

Een schoonmaakster in Belfeld zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Belfeld inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast heb je steeds meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Belfeld opzoeken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan de slag gaat. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval de opdracht goedgekeurd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op verschillende online zoekmachines die daarbij helpen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Venlo.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Belfeld

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Belfeld

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Belfeld, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Reuver, Horst, Arcen en Lomm.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei karweitjes in en rondom huis. In onderstaande paragraaf tref je de meest voorkomende klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,80 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere dienstverleners in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Belfeld. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €21,50 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot +/- €18,75 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: afstoffen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Belfeld hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Belfeld?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten liggen tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie