Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Venlo

Wil je een schoonmaakhulp in Venlo? Flink wat Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Venlo! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je nuttige tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder delen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-venlo

Een schoonmaakster in Venlo inhuren

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Venlo inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast ontstaan er meer en meer platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Venlo vinden

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp aan huis komt. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op kosten, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op speciale portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Marktplaats.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Venlo.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Venlo

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Venlo

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Venlo, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Beesel, Horst aan de Maas, Bergen Limburg en Venray.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf check je de meest gangbare werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €13,40 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte heeft effect op productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere schoonmakers in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Venlo. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,40 tot €16,50 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Venlo huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Venlo?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten liggen tussen de €350,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie