Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lomm

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Lomm? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Lomm! Op ons portaal tref je veel tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-lomm

Een schoonmaakster in Lomm gezocht

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Lomm inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Lomm zoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, ervaring en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb je een match.

 5. Kennismaking

  De werkster komt op locatie langs op de afgesproken datum. We raden aan om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn diverse webapplicaties die je hierbij helpen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Venlo.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lomm

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Lomm

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Lomm, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Arcen, Belfeld, Velden en Steyl.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel bekijk je de meest gangbare taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (regionaal) al vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende dienstverleners in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Lomm. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, scholen, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen +/- €21,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,10 tot wel €19,50 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Lomm huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Lomm?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie