Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Steyl

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Steyl? Meer en meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Steyl! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je duidelijke tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-steyl

Een schoonmaakster in Steyl inhuren

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Steyl inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je steeds meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Steyl inhuren

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp bij je thuis komt. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Venlo.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Steyl

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Steyl

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Steyl, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Velden, Lomm, Tegelen en Broekhuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bekijk je enkele veel voorkomende klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,40 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene dienstverleners in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Steyl. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €24,50 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen plus minus €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot zo’n €15,25 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Steyl kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Steyl?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie