Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Volkel

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Volkel? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Volkel! Op dit platform bekijk je handige tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-volkel

Een schoonmaakster in Volkel vinden

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Volkel inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Volkel opzoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat je precies verwacht. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Maashorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Volkel

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Volkel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Volkel, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Odiliapeel, Zeeland, Maren-Kessel en Lith.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bieden wij een lijst met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,50 per 60 minuten.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal bedrijven in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Volkel. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen om en nabij de €23,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,90 tot zo’n €18,75 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard taken die opgepakt worden: ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Volkel kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van afstoffen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Volkel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan bedragen tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie