Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Odiliapeel

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Odiliapeel? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een vakkundige schoonmaker in Odiliapeel! Op deze website tref je veel tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-odiliapeel

Een schoonmaakster in Odiliapeel inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Odiliapeel inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Odiliapeel zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en vertel wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op speciale websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Maashorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Odiliapeel

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Odiliapeel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Odiliapeel, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Zeeland, Gemert, Volkel en Maren-Kessel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker is er voor alle klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel verstrekken we enkele veel voorkomende taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,50 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Odiliapeel. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen gemiddeld €23,00 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,70 tot wel €18,25 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Odiliapeel huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor onder andere stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Odiliapeel?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie