Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hasselt

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Hasselt? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Hasselt! Op dit platform vind je nuttige tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-hasselt

Een schoonmaakster in Hasselt zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Hasselt inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Hasselt zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan huis komt. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals kosten, ervaring en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is slim om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er nuttige bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Zwartewaterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hasselt

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Hasselt

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Hasselt, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Zwartsluis, Belt-Schutsloot, Laag Zuthem en Wittelte.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bekijk je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,40 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor stimuleert productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei dienstverleners in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Hasselt. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen ongeveer €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,40 tot wel €19,75 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Hasselt huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door de grootte van het huis, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Hasselt?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. De woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie