Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wittelte

Wil je een schoonmaakhulp in Wittelte? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Wittelte! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je handige tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €12,70 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-wittelte

Een schoonmaakster in Wittelte inhuren

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Wittelte inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Wittelte vergelijken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan huis komt. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals prijs, takenpakket en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke portalen die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en beschikbare helpers vinden. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wittelte

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Wittelte

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Wittelte, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Laag Zuthem, Hasselt, Geeuwenbrug en Dieverbrug.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf bieden wij een opsomming met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Glazenwassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,70 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor bevordert het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Wittelte. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van kantoren, horeca en hotels, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Drenthe.
 • Prijs: tussen gemiddeld €21,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,70 tot +/- €19,25 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Wittelte hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Wittelte?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Het huis wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus liggen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie