Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Den Burg

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Den Burg? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ervaren schoonmaker in Den Burg! Op ons portaal bieden we volop tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-den-burg

Een schoonmaakster in Den Burg vinden

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Den Burg inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook heb je allerlei handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Den Burg vinden

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van bedreven schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op speciale applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Voor bedrijven.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Texel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Den Burg

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Den Burg

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Den Burg, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Oudeschild, De Waal, Huisduinen en Julianadorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster is er voor alle werkzaamheden in en rondom huis. In het overzicht hieronder tref je de meest voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleren wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €13,00 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor stimuleert een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei organisaties in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Den Burg. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €22,50 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot +/- €18,00 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal taken die gedaan worden: dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Den Burg laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor onder andere dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het aantal m2, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Den Burg?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie