Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oudeschild

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Oudeschild? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het vinden van een geschikte schoonmaker in Oudeschild! Op ons portaal delen wij concrete tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder behandelen we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €12,80 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-oudeschild

Een schoonmaakster in Oudeschild inhuren

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Oudeschild inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zijn er diverse platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Oudeschild inhuren

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser komt werken. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is verstandig om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn handige platforms die je hierbij helpen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulpstudent.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Texel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oudeschild

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Oudeschild

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Oudeschild, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in De Waal, De Cocksdorp, Den Burg en Huisduinen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in en rondom huis. Bijgaand bekijk je de meest voorkomende klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,60 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor stimuleert het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere organisaties in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Oudeschild. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen plus minus €24,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot €16,25 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale werkzaamheden die afgewerkt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Oudeschild laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Oudeschild?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie