Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Colmschate

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Colmschate? Meer en meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Colmschate! Op ons portaal vind je duidelijke tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-colmschate

Een schoonmaakster in Colmschate gezocht

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Colmschate inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Colmschate zoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is verstandig om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van nuttige vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulpstudent.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Deventer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Colmschate

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Colmschate

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Colmschate, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Diepenveen, Schalkhaar, Empe en Nijbroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Bijgaand bekijk je de meest voorkomende werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was wegwerken.
 • De garage opruimen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp uit de regio al vanaf €13,20 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte zorgt voor het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal aanbieders in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Colmschate. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van scholen, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen +/- €25,00 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot wel €20,00 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die opgepakt worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Colmschate hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Colmschate?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie