Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Diepenveen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Diepenveen? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Diepenveen! Op ons portaal verstrekken we concrete tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook delen we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-diepenveen

Een schoonmaakster in Diepenveen zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Diepenveen inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Diepenveen inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt werken. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, takenpakket en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt aan huis op de afgesproken datum. Ons advies is om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er diverse websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Deventer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Diepenveen

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Diepenveen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Diepenveen, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Schalkhaar, Lettele, Colmschate en Empe.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in en rondom huis. In het volgende deel check je een overzicht met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Schone ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,70 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor bevordert productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere organisaties in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Diepenveen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen om en nabij de €20,00 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €13,30 tot zo’n €16,75 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de tuin doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Diepenveen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan het aantal m2, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Diepenveen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven liggen tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie