Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Luxwoude

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Luxwoude? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Luxwoude! Op dit platform lees je diverse tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bekijk je hier enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-luxwoude

Een schoonmaakster in Luxwoude gezocht

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Luxwoude inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Luxwoude opzoeken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Opsterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Luxwoude

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Luxwoude

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Luxwoude, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Tijnje, Terwispel, Langezwaag en Jonkerslân.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf bekijk je de meest gangbare klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,00 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei schoonmaakondernemers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Luxwoude. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen +/- €20,00 en €30,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot +/- €19,00 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten water geven.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Luxwoude hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het aantal m2, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Luxwoude?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie