Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Langezwaag

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Langezwaag? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Langezwaag! Op ons portaal bekijk je duidelijke tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €13,10 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-langezwaag

Een schoonmaakster in Langezwaag vinden

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Langezwaag inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Langezwaag inhuren

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp komt werken. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is slim om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een professionele schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er verschillende online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Opsterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Langezwaag

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Langezwaag

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Langezwaag, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Luxwoude, Tijnje, Jonkerslân en Gorredijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in jouw huishouden. Hieronder check je een lijst met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • De ventilatie reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de regio al vanaf €12,80 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere aanbieders in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Langezwaag. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €21,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,90 tot +/- €15,00 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. Tevens kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Langezwaag kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Langezwaag?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie